Πρακτικά του ΔΣ του ΠΣΔΔ στις 22.3.2021

Τα μέλη του ΔΣ του ΠΣΔΔ συνήλθαν σε τακτική συνεδρία. Όλα τα μέλη του ΔΣ ήταν παρόντα μέσω Skype (εκτός από τον κ. Παξιμαδά, την κ. Κατσαρού και την κ. Πρεβέντη). Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα ακόλουθα:

  1. Εξετάστηκαν 12 νέες αιτήσεις εγγραφής. Οι 5 εγκρίθηκαν για τακτικό μέλος, 2 για πάρεδρο μέλος και 3 για φοιτητή μέλος. Οι υπόλοιπες 2 αιτήσεις θα εξεταστούν εκ νέου στο επόμενο ΔΣ λόγω ελλείψεων στα απαιτούμενα συνοδευτικά έγγραφα.
  2. Οι εξελίξεις για τα θέματα του Νομικού Συμβούλου του ΠΣΔΔ θα ζητηθούν στο επόμενο ΔΣ.
  3. Αποφασίστηκε ομόφωνα να ανατεθεί στην εταιρεία AFEA η διοργάνωση του 16ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Διατροφής και Διαιτολογίας καθώς προσκόμισε την πιο συμφέρουσα προσφορά. Θα σταλλεί επίσημη επιστολή την οποία αναλαμβάνει ο κ. Βαραγιάννης.
  4. Σχετικά με τις επιτροπές του συνεδρίου (ΕΕ, ΟΕ) απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα -θέματα που είχαν προκύψει metσχετικά με την διοργάνωση του συνεδρίου (πχ αίθουσες, προσκεκλημένοι, μετάφραση, εγκρίσεις ΕΟΦ, ‘student day’ κ.α). Αποφασίστηκε να ανακοινωθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του συνέδριου (save the date) καθώς και να ετοιμαστεί το χορηγικό πακέτο για τους χορηγούς.
  5. Σχετικά με το περιοδικό του συλλόγου η κ. Κατσαρού μας ενημέρωσε ότι προχωρά κανονικά η ετοιμασία του νέου τεύχους. Αναφέρθηκε ότι είναι αναγκαίο να ενεργοποιηθεί το προφίλ του περιοδικού και με τη βοήθεια των Ομάδων Ειδικών να ενδυναμωθεί η εικόνα του.
  6. Σχετικά με τη Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε λόγω των συνθηκών να πραγματοποιηθεί διαδικτυακά τέλη Απριλίου ή τον Μάιο, στην ψηφιακή πλατφόρμα ZOOM του ΠΣΔΔ. Στην κλήρωση θα μοιραστούν 3 δώρα στα παρόντα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.
  7. Το επόμενο ΔΣ θα γίνει τη Δευτέρα 19.4.21 στις 20.30

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΝΤ.ΣΙΑΛΒΕΡΑ                                                               Π.ΒΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

 

Διαβάστε Επίσης

Designed by porcupine colors | Developed by