ΠΣΔΔ: ΕΚΛΟΓΕΣ 2022: Ανακοίνωση-Υποψηφιότητες

ΑΘΗΝΑ, 22/11/2022

Αριθμός πρωτοκόλλου 86

Ανακοίνωση για τις εκλογές του Π.Σ.Δ.Δ.

Ανακοινώνεται η διεξαγωγή των εκλογών του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής  Επιτροπής και του Πειθαρχικού Συμβουλίου .

Οι εκλογές του Π.Σ.Δ.Δ. θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 σε συγκεκριμένο χώρο του ξενοδοχείου Radisson Blu Park Hotel, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του 3ου ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ της Ομάδας Ειδικών Διαχείρισης Βάρους. Οι ώρες διεξαγωγής των εκλογών ορίστηκαν να είναι από τις 10:00 έως τις 16:00.

Καλούμε τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν την υποψηφιότητα τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου grammateia@hda.gr μέχρι και την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022.

Να σας θυμίσουμε ότι υποψηφιότητες μπορείτε να δηλώνετε είτε για το Δ.Σ. (7 μέλη), είτε για το Πειθαρχικό  Συμβούλιο (3 μέλη), είτε για την Εξελεγκτική Επιτροπή (3 μέλη) είτε ως Ανεξάρτητοι είτε ως μέλος Συνδυασμού.

Τέλος, δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται στο Διοικητικό  Συμβούλιο,  στην Ελεγκτική  Επιτροπή  και  το Πειθαρχικό  Συμβούλιο έχουν όλα τα τακτικά μέλη του Συλλόγου εφόσον είναι οικονομικά τακτοποιημένα.

Η Εφορευτική Επιτροπή Μπορείτε εδώ να βρείτε την Αίτηση Υποψηφιότητας για τις Εκλογές 2022

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων Διατροφολόγων στο Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ! 2-7 Ιουλίου 2024
13 Ιουνίου, 2024

ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ) θα είναι παρών στο Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ, ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα που φιλοξενεί η χώρα μας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΠΜΣ με τίτλο «Αγωγή Υγείας- Health Education»
12 Ιουνίου, 2024

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) των ΤμημάτωνΕπιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας, Λογοθεραπείας και Ιατρικής τουΠανεπιστημίου Πατρών παρέχει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «ΑγωγήΥγείας» [Master of Science (MSc) in “Health Education”] (ΦΕΚ 542 τ. Β’ 26/01/2024). Ηχρονική διάρκεια για την απονομή του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών(ΔΜΣ)«Αγωγή Υγείας» ορίζεται σε δύο (2) εξάμηνα (μονοετές). Η φοίτηση

Training courses on the low FODMAP diet