ΠΣΔΔ: ΕΚΛΟΓΕΣ 2022: Ανακοίνωση-Υποψηφιότητες

ΑΘΗΝΑ, 22/11/2022

Αριθμός πρωτοκόλλου 86

Ανακοίνωση για τις εκλογές του Π.Σ.Δ.Δ.

Ανακοινώνεται η διεξαγωγή των εκλογών του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής  Επιτροπής και του Πειθαρχικού Συμβουλίου .

Οι εκλογές του Π.Σ.Δ.Δ. θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 σε συγκεκριμένο χώρο του ξενοδοχείου Radisson Blu Park Hotel, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του 3ου ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ της Ομάδας Ειδικών Διαχείρισης Βάρους. Οι ώρες διεξαγωγής των εκλογών ορίστηκαν να είναι από τις 10:00 έως τις 16:00.

Καλούμε τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν την υποψηφιότητα τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου grammateia@hda.gr μέχρι και την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022.

Να σας θυμίσουμε ότι υποψηφιότητες μπορείτε να δηλώνετε είτε για το Δ.Σ. (7 μέλη), είτε για το Πειθαρχικό  Συμβούλιο (3 μέλη), είτε για την Εξελεγκτική Επιτροπή (3 μέλη) είτε ως Ανεξάρτητοι είτε ως μέλος Συνδυασμού.

Τέλος, δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται στο Διοικητικό  Συμβούλιο,  στην Ελεγκτική  Επιτροπή  και  το Πειθαρχικό  Συμβούλιο έχουν όλα τα τακτικά μέλη του Συλλόγου εφόσον είναι οικονομικά τακτοποιημένα.

Η Εφορευτική Επιτροπή Μπορείτε εδώ να βρείτε την Αίτηση Υποψηφιότητας για τις Εκλογές 2022

ΠΣΔΔ: Ομάδα Ειδικών Κλινικής Διατροφής-Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Δυσθρεψία

O Π.Σ.Δ.Δ. με την Ομάδα του Ειδικών Κλινικής Διατροφής και η Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής/Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού (GrESPEN) ως μέλη του ONCA (Optimal Nutrition Care for All) συμμετέχουν στην εβδομάδα ευαισθητοποίησης για τη δυσθρεψία (Malnutrition Awareness Week,2022).

3ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ Ομάδας Ειδικών Διαχείρισης Βάρους- Έναρξη εγγραφών

3ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ Ομάδας Ειδικών Διαχείρισης Βάρους- Έναρξη εγγραφών

Το 3ο Συμπόσιο της Ομάδας Ειδικών Διαχείρισης Βάρους του Π.Σ.Δ.Δ. είναι μια ευκαιρία να παρουσιαστούν όλες οι νεότερες εξελίξεις σε αυτό το επιστημονικό επιστητό, αλλά και ευκαιρία για διεπιστημονικό διάλογο και αλληλεπίδραση.

Υπουργείο Υγείας: ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022-2023

H Διεύθυνση  Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Τμήμα Γ’ Ανάπτυξης  Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας και Πρόληψης,  του Υπουργείου Υγείας εδίδει την εγκύκλιο με  θέμα: «Ανάπτυξη – Υλοποίηση από το Υπουργείο Υγείας δράσεων και παρεμβάσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του μαθητικού πληθυσμού στο πλαίσιο της Αγωγής Υγείας σε Εθνικό Επίπεδο, για το σχολικό έτος 2022 – 2023».