ΠΣΔΔ: Ομάδα Ειδικών Κλινικής Διατροφής-Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Δυσθρεψία

O Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων-Διατροφολόγων (Π.Σ.Δ.Δ.) με την Ομάδα Ειδικών Κλινικής Διατροφής (Ο.Ε.Κ.Δ.) και η Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής/Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού (GrESPEN) ως μέλη του ONCA (Optimal Nutrition Care for All) συμμετέχουν στην εβδομάδα ευαισθητοποίησης για τη δυσθρεψία (Malnutrition Awareness Week, 2022).

Η Ευρωπαϊκή αυτή πρωτοβουλία στοχεύει στην ευαισθητοποίηση για την έγκαιρη ανίχνευση και διάγνωση της δυσθρεψίας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, που αποτελεί βασικό βήμα στη διαδικασία παροχής της κατάλληλης διατροφικής φροντίδας των ασθενών.

ΠΣΔΔ: ΟΕΚΔ-MALNUTRITION AWARENESS WEEK 2022
 

Διαβάστε Επίσης

Έρευνα για τα άτομα LGBTQ+ – Pride Month
5:03 μμ

Έρευνα για τα άτομα LGBTQ+ – Pride Month

Η φοιτητική ομάδα του ΠΣΔΔ με αφορμή το Pride Month, σας καλεί όλ@ (διαιτολόγους και μη, ανεξαρτήτως ταυτότητας φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού) να απαντήσετε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο σχετικά με τα LGBTQ+ άτομα. Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και πολύ σύντομο. 

Αγγελία: Διατροφολόγος στο Σωματείο Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής/Ιατρικής “ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ”
3:07 μμ

Αγγελία: Διατροφολόγος στο Σωματείο Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής/Ιατρικής “ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ”

To Σωματείο Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής/Ιατρικής “ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ”, αναζητά Διατροφολόγο ως Εξωτερικό Συνεργάτη.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 77 26 814 & 6932454377.

Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: fkp@otenet.gr

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Π.Σ.Δ.Δ. 2023
1:10 μμ

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Π.Σ.Δ.Δ. 2023

Το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων σας προσκαλεί στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω Google Meet.

Designed by porcupine colors | Developed by