Ανακοίνωση για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, την Ελεγκτική Επιτροπή και το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΠΣΔΔ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων όπως προέκυψε από τις εκλογές του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου 2019 και συστάθηκε στην συνεδρίαση του ΔΣ αρ.απ.1/15.12.19 είναι το εξής:

Πρόεδρος: ΘΕΟΔΩΡΑ ΕΙΡΗΝΗ (ΝΤΟΡΙΝΑ) ΣΙΑΛΒΕΡΑ

Αντιπρόεδρος: ΚΑΤΣΑΡΟΛΗ ΙΩΑΝΝΑ

Γεν. Γραμματέας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Ταμίας: ΠΑΞΙΜΑΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ειδικοί Γραμματείς:

Ειδικός Γραμματέας Επικοινωνίας: ΠΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Ειδικός Γραμματέας Οργανωτικών Θεμάτων: ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΑΛΕΞΙΑ

Ειδικός Γραμματέας Εκπαιδευτικών Θεμάτων: ΠΡΕΒΕΝΤΗ ΦΑΝΗ

Τα μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής είναι:

Μπαθρέλλου Ειρήνη

Μελίστας Λάμπρος

Μακρυλλός Μιχαήλ

Τα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου  είναι:

Παπασπανός Νικόλαος

Παπακωνσταντίνου Αιμιλία

Πόγκα Μαρίνα

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                                        Ο Γεν. Γραμματέας

Θ-Ε. Σιαλβέρα                                          Π. Βαραγιάννης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΠΜΣ με τίτλο «Αγωγή Υγείας- Health Education»
12 Ιουνίου, 2024

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) των ΤμημάτωνΕπιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας, Λογοθεραπείας και Ιατρικής τουΠανεπιστημίου Πατρών παρέχει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «ΑγωγήΥγείας» [Master of Science (MSc) in “Health Education”] (ΦΕΚ 542 τ. Β’ 26/01/2024). Ηχρονική διάρκεια για την απονομή του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών(ΔΜΣ)«Αγωγή Υγείας» ορίζεται σε δύο (2) εξάμηνα (μονοετές). Η φοίτηση

Training courses on the low FODMAP diet
28 Μαΐου, 2024

Training courses on the low FODMAP diet

To date, King’s College London has trained over 1,000 dietitians from across Europe on the latest evidence and dietetic practice in the low FODMAP diet. All King’s courses are based on the research evidence and delivered by world-leading experts in dietetic and medical management of IBS, IBD and other gut disorders, including: The URL link

Ανακοίνωση απουσίας Γραμματείας ΠΣΔΔ
16 Μαΐου, 2024

Ανακοίνωση απουσίας Γραμματείας ΠΣΔΔ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από Παρασκευή 17/05/2024 έως και Τρίτη 21/05/2024 η Γραμματεία του Συλλόγου θα παραμείνει κλειστή. Για οτιδήποτε μπορείτε να στείλετε email στο info@hda.gr. Ευχαριστούμε.