Ανακοίνωση για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, την Ελεγκτική Επιτροπή και το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΠΣΔΔ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων όπως προέκυψε από τις εκλογές του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου 2019 και συστάθηκε στην συνεδρίαση του ΔΣ αρ.απ.1/15.12.19 είναι το εξής:

Πρόεδρος: ΘΕΟΔΩΡΑ ΕΙΡΗΝΗ (ΝΤΟΡΙΝΑ) ΣΙΑΛΒΕΡΑ

Αντιπρόεδρος: ΚΑΤΣΑΡΟΛΗ ΙΩΑΝΝΑ

Γεν. Γραμματέας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Ταμίας: ΠΑΞΙΜΑΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ειδικοί Γραμματείς:

Ειδικός Γραμματέας Επικοινωνίας: ΠΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Ειδικός Γραμματέας Οργανωτικών Θεμάτων: ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΑΛΕΞΙΑ

Ειδικός Γραμματέας Εκπαιδευτικών Θεμάτων: ΠΡΕΒΕΝΤΗ ΦΑΝΗ

Τα μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής είναι:

Μπαθρέλλου Ειρήνη

Μελίστας Λάμπρος

Μακρυλλός Μιχαήλ

Τα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου  είναι:

Παπασπανός Νικόλαος

Παπακωνσταντίνου Αιμιλία

Πόγκα Μαρίνα

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                                        Ο Γεν. Γραμματέας

Θ-Ε. Σιαλβέρα                                          Π. Βαραγιάννης

COVID & Διατροφή: Καμπάνια ενημέρωσης ασθενών και επιστημόνων υγείας του ONCA

COVID & Διατροφή: Καμπάνια ενημέρωσης ασθενών και επιστημόνων υγείας του ONCA

Η πανδημία της COVID 19 παρουσίασε νέες προκλήσεις τόσο στους ασθενείς όσο και στους επιστήμονες υγείας. Συχνά, ασθενείς με COVID-19 βιώνουν απώλεια γεύσης και όρεξης, παρουσιάζοντας τους έτσι με διατροφικές προκλήσεις από την αρχή της νόσου.

Αίτημα του ΠΣΔΔ για τον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό των Διαιτολόγων – Διατροφολόγων ως Επαγγελματιών Υγείας της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ)* θα θέλαμε με την παρούσα επιστολή να αιτηθούμε τον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό των Διαιτολόγων – Διατροφολόγων, ως Επαγγελματιών Υγείας που ανήκουν στην Πρωτοβάθμια Μονάδα Φροντίδας Υγείας, σύμφωνα πάντα με τον προγραμματισμό του εμβολιασμού που αφορά και άλλους Επαγγελματίες Υγείας (Φαρμακοποιοί, Φυσικοθεραπευτές) που έχουν θέσει το ίδιο αίτημα -και σε απόλυτη ακολουθία με τις διαδικασίες που ακολούθησαν και οι προαναφερθέντες Σύλλογοι.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος  για την κατάθεση οικονομικής προσφοράς για την διοργάνωση του 16ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Διαιτολογίας- Διατροφής

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κατάθεση οικονομικής προσφοράς για την διοργάνωση του 16ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Διαιτολογίας- Διατροφής

Με την παρούσα επιστολή, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ) θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι προγραμματίζει τη διοργάνωση του 16ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Διαιτολογίας- Διατροφής, τον Δεκέμβριο του 2021, στην Αθήνα, και για το λόγο αυτό απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κατάθεση οικονομικής προσφοράς από εταιρείες διοργάνωσης συνεδρίων (CRO).