Δελτίο Τύπου, 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής-Διαιτολογίας

11.3.2014

01_728x90_banner-01

Το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής-Διαιτολογίας ανταποκρίθηκε επιτυχώς στο ρόλο του και για ακόμη μία χρονιά αποτέλεσε μία “γέφυρα” επικοινωνίας, συνδέοντας τους επιστήμονες υγείας στην Ελλάδα με τη σύγχρονη επιστημονική γνώση.

Στον τομέα της διατροφής τα δεδομένα ολοένα αυξάνονται και ανατρέπονται.  Η διατροφική έρευνα στην Ελλάδα αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς και η χάραξη διατροφικής πολιτικής πλέον αποτελεί την πραγματικότητα των επόμενων ετών στη χώρα μας. Ο ρόλος του διαιτολόγου εξελίσσεται και αποκτά νέες διαστάσεις στην πρόληψη και τη δημόσια υγεία, και η θέση του στη θεραπευτική ομάδα αναδεικνύεται όλο και περισσότερο. Η σωστήαξιόπιστη και έγκαιρη διατροφική πληροφόρηση και καθοδήγηση του κοινού, λοιπόν, απαιτεί τη σιγουριά πώς τα όσα αναπαράγουμε εξακολουθούν να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο διαρκής εκσυγχρονισμός των γνώσεων και δεξιοτήτων του διαιτολόγου τίθεται πλέον σε προτεραιότητα, ενώ η συνεργασία αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Save the date: Ανακοίνωση για το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας θα διεξαχθεί υβριδικά στις 10-12 Δεκεμβρίου 2021.

Επανάληψη δήλωσης Συμμετοχής Φοιτητών Επιστημονική & Οργανωτική Επιτροπή 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο

Μιας και συνεχίζουμε να λαμβάνουμε εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για την συμμετοχή στις φοιτητικές επιτροπές του επερχόμενου 16ου Πανελλήνιου Συνεδρίου ανοίγουμε ξανά τις αιτήσεις για 10 ημέρες!!

Ανακοίνωση σχετικά με τη Γενική Συνέλευση του ΠΣΔΔ

Ανακοίνωση σχετικά με τη Γενική Συνέλευση του ΠΣΔΔ

Το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων, λόγω της πανδημίας COVID-19, αποφάσισε με την αρ. απ. 9/17.2.21, και σύμφωνα με το άρθρο 13. παρ. 9 του καταστατικού του ΠΣΔΔ, να μεταφέρει την ημερομηνία πραγματοποίησης της Γενικής συνέλευσης για τον Απρίλιο του 2021