Δελτίο Τύπου, 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής-Διαιτολογίας

11.3.2014

01_728x90_banner-01

Το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής-Διαιτολογίας ανταποκρίθηκε επιτυχώς στο ρόλο του και για ακόμη μία χρονιά αποτέλεσε μία “γέφυρα” επικοινωνίας, συνδέοντας τους επιστήμονες υγείας στην Ελλάδα με τη σύγχρονη επιστημονική γνώση.

Στον τομέα της διατροφής τα δεδομένα ολοένα αυξάνονται και ανατρέπονται.  Η διατροφική έρευνα στην Ελλάδα αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς και η χάραξη διατροφικής πολιτικής πλέον αποτελεί την πραγματικότητα των επόμενων ετών στη χώρα μας. Ο ρόλος του διαιτολόγου εξελίσσεται και αποκτά νέες διαστάσεις στην πρόληψη και τη δημόσια υγεία, και η θέση του στη θεραπευτική ομάδα αναδεικνύεται όλο και περισσότερο. Η σωστήαξιόπιστη και έγκαιρη διατροφική πληροφόρηση και καθοδήγηση του κοινού, λοιπόν, απαιτεί τη σιγουριά πώς τα όσα αναπαράγουμε εξακολουθούν να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο διαρκής εκσυγχρονισμός των γνώσεων και δεξιοτήτων του διαιτολόγου τίθεται πλέον σε προτεραιότητα, ενώ η συνεργασία αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Ημέρες Καριέρας | Χάραξε το Μέλλον σου στην Αγορά Εργασίας | 16-20 Μαϊου 2022, Χαροκόπειο Πανεπίστημιο

Το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου σας προσκαλεί στις ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2022 με τίτλο “Χάραξε το μέλλον σου στην αγορά εργασίας” που θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά 16-20 Μαΐου 2022 τις ώρες 11:00-17:00.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 2022 Π.Σ.Δ.Δ.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 2022 Π.Σ.Δ.Δ.

Το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων σας προσκαλεί στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 2022 η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά από 2 χρόνια δια ζώσης, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα να συζητήσουμε από κοντά τα θέματα του κλάδου μας.

EFAD: Dietetic innovations in routine practice in response to COVID-19 study

EFAD: Dietetic innovations in routine practice in response to COVID-19 study

Η Επιτροπή Έρευνας και Πρακτικής βασισμένης σε αποδείξεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Διαιτολογικών Συλλόγων καλεί όλες και όλους τις/τους Διαιτολόγους στην Ευρώπη να απαντήσουν μία σύντομη έρευνα.