Ανακοίνωση: Επαναλειτουργία διαιτολογικών γραφείων βάσει της Δ1α/ΓΠ.οικ.80189/12.12.2020

Αγαπητοί συνάδελφοι, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ), θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι οι επίμονες και μεθοδικές προσπάθειές μας προς όλα τα αρμόδια Υπουργεία και την Πολιτική ηγεσία απέδωσαν. Σύμφωνα με την Δ1α/ΓΠ.οικ.80189/12.12.2020 Κοινή Υπουργική Απόφαση, αίρεται η αναστολή λειτουργίας των διαιτολογικών γραφείων με ΚΑΔ 86901910. Θα επανέλθουμε σύντομα με συστάσεις για τους συναδέλφους που λειτουργούν με τον ΚΑΔ 96041001.

Επίσης καλούμε τα μέλη μας να ακολουθήσουν τις συστάσεις του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων για την ασφαλή λειτουργία των αδειοδοτημένων ιδιωτικών διαιτολογικών γραφείων. Εξακολουθεί να ισχύει η ισχυρή σύσταση για διαδικτυακές συνεδρίες εν μέσω του παρόντος κύματος της πανδημίας και, όταν κρίνεται απαραίτητο, επιτρέπεται η δια ζώσης παρακολούθηση επειγόντων περιστατικών, σύμφωνα και με την εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19. Μπορείτε να κατεβάσετε τις οδηγίες του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ) στο pdf αρχείο. Εναλλακτικά, μπορείτε να τις διαβάσετε αναλυτικά πατώντας στο link.

Ασφαλής Λειτουργία Γραφείων έναντι COVID19

Η επόμενη ημέρα μας βρίσκει απέναντι σε πλήθος προβλημάτων αλλά και προκλήσεων που αφορούν στη θέση του Διαιτολόγου – Διατροφολόγου ως επαγγελματία υγείας. Το ΔΣ του ΠΣΔΔ απέδειξε ότι είναι διατεθειμένο να δώσει αυτό τον αγώνα για το επάγγελμα, την επιστήμη μας και το μέλλον της.

 

Διαβάστε Επίσης

Συμμετοχή του ΠΣΔΔ στις Παράλληλες Εκδηλώσεις της Ονειρούπολης Δράμας
13 Ιανουαρίου, 2025

Συμμετοχή του ΠΣΔΔ στις Παράλληλες Εκδηλώσεις της Ονειρούπολης Δράμας

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της Ονειρούπολης, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2024, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων-Διατροφολόγων πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία ομιλία με θέμα «Βάλε Καλάθι στη Διατροφή» η απευθυνόταν σε αθλητές και στόχευε στην ενημέρωσή τους για τη σημασία της σωστής διατροφής στην αθλητική απόδοση. Εθελοντές Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι μέλη του Συλλόγου ανέλυσαν τη συμβολή της ισορροπημένης

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ΕΑΠ στη Δημόσια Υγεία και Πολιτικές
8 Ιανουαρίου, 2025

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ΕΑΠ στη Δημόσια Υγεία και Πολιτικές

Παρακαλώ όπως βρείτε παρακάτω το ενημερωτικό φυλλάδιο για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Δημόσια Υγεία και Πολιτικές» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Το πρόγραμμα είναι τέσσερα εξάμηνα και υλοποιείται εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι : Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2025.

Πρόσκληση σε Ημερίδα: THALLA 17.12.24 Θήβα
13 Δεκεμβρίου, 2024

Πρόσκληση σε Ημερίδα: THALLA 17.12.24 Θήβα

Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στην ημερίδα του THALLA που αφορά στην Κλιματική Κρίση & Επισιτιστική ασφάλεια μέσω της συμβολής του Ζωντανού Ευδόκιμου Αγρο-οικολογικού Εργαστηρίου (THALLA) στην αντιμετώπιση των μελλοντικών προκλήσεων.

Designed by porcupine colors | Developed by