3ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ Ομάδας Ειδικών Διαχείρισης Βάρους- Έναρξη εγγραφών

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων, με σημαντική παράδοση σε δράσεις επιστημονικής ενημέρωσης, έχει δημιουργήσει την Ομάδα Ειδικών Διαχείρισης Βάρους (Ο.Ε.Δ.Β.), που έχει στόχο να συμβάλλει στην ευρύτερη και πληρέστερη ενημέρωση του κοινού και των επιστημόνων σχετικά με τη ρύθμιση του βάρους.

Στο πλαίσιο αυτό, το 3ο Συμπόσιο της Ο.Ε.Δ.Β. είναι μια ευκαιρία να παρουσιαστούν όλες οι νεότερες εξελίξεις σε αυτό το επιστημονικό επιστητό, αλλά και ευκαιρία για διεπιστημονικό διάλογο και αλληλεπίδραση. Μέλη της ομάδας αλλά και διακεκριμένοι προσκεκλημένοι ομιλητές θα αναδείξουν τα πλέον πρόσφατα δεδομένα για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, επίκαιρα θέματα & νέες τεχνολογικές πρακτικές σχετικά με τη διαχείριση βάρους. Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του 3ου Συμποσίου της Ο.Ε.Δ.Β. εδώ: https://www.hda.gr/wp-content/uploads/2022/11/imerida2022OEDB_program_final.pdf

Οι εγγραφές για το 3ο Συμπόσιο της Ο.Ε.Δ.Β. θα γίνουν συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα εγγραφής: https://www.hda.gr/wp-content/uploads/2022/11/Φόρμα-ΕΓΓΡΑΦΗΣ-3ο-ΣΥΜΠΟΣΙΟ-ΟΕΔΒ-ΠΣΔΔ.docx και αποστολή στο e-mail: office.hda@gmail.com.

Οι πρώτες 100 εγγραφές για μέλη του Π.Σ.Δ.Δ. θα είναι δωρεάν και οι πρώτες 50 εγγραφές για φοιτητές-μέλη θα είναι δωρεάν. Μέγιστο όριο συνολικών εγγραφών του 3ου Συμποσίου: 300 άτομα. Κόστος εγγραφής πέραν των δωρεάν συμμετοχών: 5€ Διαιτολόγοι Διατροφολόγοι μη μέλη του Π.Σ.Δ.Δ. (θα τηρηθεί αντιστοίχως σειρά προτεραιότητας λόγω των περιορισμένων θέσεων). Οι δωρεάν εγγραφές μελών και φοιτητών-μελών θα επιβεβαιωθούν από τη γραμματεία του Π.Σ.Δ.Δ. Οποιαδήποτε διευκρίνηση τηλεφωνικά ή γραπτά με την γραμματεία του Συλλόγου: 210.69.84.400 και grammateia@hda.gr.

Τρόποι Πληρωμής: λογαριασμός ALPHA ΒΑΝΚ: 164-00-2002-000-772 ή μέσω web banking στο ΙΒΑΝ: GR6101401640164002002000772, Αιτιολογία: Ονοματεπώνυμο, 3ο Συμπόσιο ΟΕΔΒ. Όνομα δικαιούχου: Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων–Διατροφολόγων. Οι ανώνυμες καταθέσεις νοούνται ως ανώνυμες χορηγίες στον Σύλλογο. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό στην Αlpha Βank, υπάρχει κόστος μεταφοράς, όπως αυτό ορίζεται από την τράπεζά σας. Παρακαλούμε πολύ να επιλέξετε το: “τα έξοδα βαρύνουν τον εντολέα”. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το αποδεικτικό πληρωμής της εγγραφής πρέπει οπωσδήποτε να επισυναφθεί με την ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ στο mail των εγγραφών του Συμποσίου: office.hda@gmail.com.

 

Διαβάστε Επίσης

ΠΣΔΔ: ΕΚΛΟΓΕΣ 2022: Ανακοίνωση-Υποψηφιότητες
12:29 μμ

ΠΣΔΔ: ΕΚΛΟΓΕΣ 2022: Ανακοίνωση-Υποψηφιότητες

Οι εκλογές του Π.Σ.Δ.Δ. θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 σε συγκεκριμένο χώρο του ξενοδοχείου Radisson Blu Park Hotel, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του 3ου ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ της Ομάδας Ειδικών Διαχείρισης Βάρους. Οι ώρες διεξαγωγής των εκλογών ορίστηκαν να είναι από τις 10:00 έως τις 16:00.

ΠΣΔΔ: Ομάδα Ειδικών Κλινικής Διατροφής-Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Δυσθρεψία
11:29 πμ

ΠΣΔΔ: Ομάδα Ειδικών Κλινικής Διατροφής-Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Δυσθρεψία

O Π.Σ.Δ.Δ. με την Ομάδα του Ειδικών Κλινικής Διατροφής και η Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής/Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού (GrESPEN) ως μέλη του ONCA (Optimal Nutrition Care for All) συμμετέχουν στην εβδομάδα ευαισθητοποίησης για τη δυσθρεψία (Malnutrition Awareness Week,2022).

Υπουργείο Υγείας: ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022-2023
11:39 πμ

Υπουργείο Υγείας: ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022-2023

H Διεύθυνση  Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Τμήμα Γ’ Ανάπτυξης  Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας και Πρόληψης,  του Υπουργείου Υγείας εδίδει την εγκύκλιο με  θέμα: «Ανάπτυξη – Υλοποίηση από το Υπουργείο Υγείας δράσεων και παρεμβάσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του μαθητικού πληθυσμού στο πλαίσιο της Αγωγής Υγείας σε Εθνικό Επίπεδο, για το σχολικό έτος 2022 – 2023».

Designed by porcupine colors | Developed by