3ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ Ομάδας Ειδικών Διαχείρισης Βάρους- Έναρξη εγγραφών

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων, με σημαντική παράδοση σε δράσεις επιστημονικής ενημέρωσης, έχει δημιουργήσει την Ομάδα Ειδικών Διαχείρισης Βάρους (Ο.Ε.Δ.Β.), που έχει στόχο να συμβάλλει στην ευρύτερη και πληρέστερη ενημέρωση του κοινού και των επιστημόνων σχετικά με τη ρύθμιση του βάρους.

Στο πλαίσιο αυτό, το 3ο Συμπόσιο της Ο.Ε.Δ.Β. είναι μια ευκαιρία να παρουσιαστούν όλες οι νεότερες εξελίξεις σε αυτό το επιστημονικό επιστητό, αλλά και ευκαιρία για διεπιστημονικό διάλογο και αλληλεπίδραση. Μέλη της ομάδας αλλά και διακεκριμένοι προσκεκλημένοι ομιλητές θα αναδείξουν τα πλέον πρόσφατα δεδομένα για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, επίκαιρα θέματα & νέες τεχνολογικές πρακτικές σχετικά με τη διαχείριση βάρους. Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του 3ου Συμποσίου της Ο.Ε.Δ.Β. εδώ: https://www.hda.gr/wp-content/uploads/2022/11/imerida2022OEDB_program_final.pdf

Οι εγγραφές για το 3ο Συμπόσιο της Ο.Ε.Δ.Β. θα γίνουν συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα εγγραφής: https://www.hda.gr/wp-content/uploads/2022/11/Φόρμα-ΕΓΓΡΑΦΗΣ-3ο-ΣΥΜΠΟΣΙΟ-ΟΕΔΒ-ΠΣΔΔ.docx και αποστολή στο e-mail: office.hda@gmail.com.

Οι πρώτες 100 εγγραφές για μέλη του Π.Σ.Δ.Δ. θα είναι δωρεάν και οι πρώτες 50 εγγραφές για φοιτητές-μέλη θα είναι δωρεάν. Μέγιστο όριο συνολικών εγγραφών του 3ου Συμποσίου: 300 άτομα. Κόστος εγγραφής πέραν των δωρεάν συμμετοχών: 5€ Διαιτολόγοι Διατροφολόγοι μη μέλη του Π.Σ.Δ.Δ. (θα τηρηθεί αντιστοίχως σειρά προτεραιότητας λόγω των περιορισμένων θέσεων). Οι δωρεάν εγγραφές μελών και φοιτητών-μελών θα επιβεβαιωθούν από τη γραμματεία του Π.Σ.Δ.Δ. Οποιαδήποτε διευκρίνηση τηλεφωνικά ή γραπτά με την γραμματεία του Συλλόγου: 210.69.84.400 και grammateia@hda.gr.

Τρόποι Πληρωμής: λογαριασμός ALPHA ΒΑΝΚ: 164-00-2002-000-772 ή μέσω web banking στο ΙΒΑΝ: GR6101401640164002002000772, Αιτιολογία: Ονοματεπώνυμο, 3ο Συμπόσιο ΟΕΔΒ. Όνομα δικαιούχου: Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων–Διατροφολόγων. Οι ανώνυμες καταθέσεις νοούνται ως ανώνυμες χορηγίες στον Σύλλογο. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό στην Αlpha Βank, υπάρχει κόστος μεταφοράς, όπως αυτό ορίζεται από την τράπεζά σας. Παρακαλούμε πολύ να επιλέξετε το: “τα έξοδα βαρύνουν τον εντολέα”. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το αποδεικτικό πληρωμής της εγγραφής πρέπει οπωσδήποτε να επισυναφθεί με την ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ στο mail των εγγραφών του Συμποσίου: office.hda@gmail.com.

 

Διαβάστε Επίσης

Συμμετοχή του Π.Σ.Δ.Δ. στην επιστημονική συνάντηση “Nutrition Academy”
10:41 πμ

Συμμετοχή του Π.Σ.Δ.Δ. στην επιστημονική συνάντηση “Nutrition Academy”

O Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων-Διατροφολόγων με χαρά σας ανακοινώνει τη συμμετοχή του στη διοργάνωση της διεθνούς επιστημονικής συνάντησης “Nutrition Academy” σε συνεργασία με την Τουρκική Εταιρεία Κλινικής Εντερικής & Παρεντερικής Διατροφής (KEPAN).

Κάλεσμα για Εθελοντές/ριες στο Greece Race for the Cure®
7:15 μμ

Κάλεσμα για Εθελοντές/ριες στο Greece Race for the Cure®

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ), υποστηρίζει την οργάνωση του Greece Race for the Cure®, του μεγαλύτερου αθλητικού event με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα.

Σταθερή ελληνική συμμετοχή του ΕΦΕΤ στην ενημερωτική εκστρατεία #EUChooseSafeFood, που φέτος επιστρέφει σε ακόμη περισσότερες χώρες! Δελτίο Τύπου ΕΦΕΤ
9:29 μμ

Σταθερή ελληνική συμμετοχή του ΕΦΕΤ στην ενημερωτική εκστρατεία #EUChooseSafeFood, που φέτος επιστρέφει σε ακόμη περισσότερες χώρες! Δελτίο Τύπου ΕΦΕΤ

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EuropeanFood Safety Authority, EFSA) και οι εταίροι της στα κράτη μέλη της Ε.Ε. εγκαινιάζουν για τρίτη χρονιά την επικοινωνιακή εκστρατεία με τίτλο #EUChooseSafeFood. Η εκστρατεία αυτή έχει ως στόχο να βοηθήσει τους Ευρωπαίους πολίτες να λαμβάνουν συνειδητές αποφάσεις σε σχέση με τα τρόφιμα που καταναλώνουν. Το 2023 η εκστρατεία θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ, καθώς συμπεριλαμβάνει 16 χώρες. Στην Ελλάδα, όπου η εκστρατεία τρέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), το εστιακό σημείο της EFSA στη χώρα, την στηρίζει δυναμικά με δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης τροφίμων. 

Designed by porcupine colors | Developed by