3ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ Ομάδας Ειδικών Διαχείρισης Βάρους- Έναρξη εγγραφών

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων, με σημαντική παράδοση σε δράσεις επιστημονικής ενημέρωσης, έχει δημιουργήσει την Ομάδα Ειδικών Διαχείρισης Βάρους (Ο.Ε.Δ.Β.), που έχει στόχο να συμβάλλει στην ευρύτερη και πληρέστερη ενημέρωση του κοινού και των επιστημόνων σχετικά με τη ρύθμιση του βάρους.

Στο πλαίσιο αυτό, το 3ο Συμπόσιο της Ο.Ε.Δ.Β. είναι μια ευκαιρία να παρουσιαστούν όλες οι νεότερες εξελίξεις σε αυτό το επιστημονικό επιστητό, αλλά και ευκαιρία για διεπιστημονικό διάλογο και αλληλεπίδραση. Μέλη της ομάδας αλλά και διακεκριμένοι προσκεκλημένοι ομιλητές θα αναδείξουν τα πλέον πρόσφατα δεδομένα για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, επίκαιρα θέματα & νέες τεχνολογικές πρακτικές σχετικά με τη διαχείριση βάρους. Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του 3ου Συμποσίου της Ο.Ε.Δ.Β. εδώ: https://www.hda.gr/wp-content/uploads/2022/11/imerida2022OEDB_program_final.pdf

Οι εγγραφές για το 3ο Συμπόσιο της Ο.Ε.Δ.Β. θα γίνουν συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα εγγραφής: https://www.hda.gr/wp-content/uploads/2022/11/Φόρμα-ΕΓΓΡΑΦΗΣ-3ο-ΣΥΜΠΟΣΙΟ-ΟΕΔΒ-ΠΣΔΔ.docx και αποστολή στο e-mail: office.hda@gmail.com.

Οι πρώτες 100 εγγραφές για μέλη του Π.Σ.Δ.Δ. θα είναι δωρεάν και οι πρώτες 50 εγγραφές για φοιτητές-μέλη θα είναι δωρεάν. Μέγιστο όριο συνολικών εγγραφών του 3ου Συμποσίου: 300 άτομα. Κόστος εγγραφής πέραν των δωρεάν συμμετοχών: 5€ Διαιτολόγοι Διατροφολόγοι μη μέλη του Π.Σ.Δ.Δ. (θα τηρηθεί αντιστοίχως σειρά προτεραιότητας λόγω των περιορισμένων θέσεων). Οι δωρεάν εγγραφές μελών και φοιτητών-μελών θα επιβεβαιωθούν από τη γραμματεία του Π.Σ.Δ.Δ. Οποιαδήποτε διευκρίνηση τηλεφωνικά ή γραπτά με την γραμματεία του Συλλόγου: 210.69.84.400 και grammateia@hda.gr.

Τρόποι Πληρωμής: λογαριασμός ALPHA ΒΑΝΚ: 164-00-2002-000-772 ή μέσω web banking στο ΙΒΑΝ: GR6101401640164002002000772, Αιτιολογία: Ονοματεπώνυμο, 3ο Συμπόσιο ΟΕΔΒ. Όνομα δικαιούχου: Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων–Διατροφολόγων. Οι ανώνυμες καταθέσεις νοούνται ως ανώνυμες χορηγίες στον Σύλλογο. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό στην Αlpha Βank, υπάρχει κόστος μεταφοράς, όπως αυτό ορίζεται από την τράπεζά σας. Παρακαλούμε πολύ να επιλέξετε το: “τα έξοδα βαρύνουν τον εντολέα”. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το αποδεικτικό πληρωμής της εγγραφής πρέπει οπωσδήποτε να επισυναφθεί με την ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ στο mail των εγγραφών του Συμποσίου: office.hda@gmail.com.

 

Διαβάστε Επίσης

ICDA Call for Nominations to the board of Directors 2024-28
22 Φεβρουαρίου, 2024

ICDA Call for Nominations to the board of Directors 2024-28

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συλλόγων Διαιτολόγων (ICDA) ζητά υποψηφιότητες για την εκλογή τεσσάρων (4) μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της ICDA το 2024.  Τα μέλη της ICDA καλούνται αποκλειστικά να υποβάλουν υποψηφιότητες προς εξέταση. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να υποβάλλετε υποψηφιότητα, διαβάστε πτοσεκτικά το παρακάτω αρχείο και

ΑΓΓΕΛΙΑ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥ Π.Σ.Δ.Δ.
31 Ιανουαρίου, 2024

ΑΓΓΕΛΙΑ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥ Π.Σ.Δ.Δ.

Αν θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας του επίσημου επιστημονικού περιοδικού για τη Διαιτολογία και τη Διατροφή του Π.Σ.Δ.Δ., μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας!

Αγγελία για διαιτολόγο-διατροφολόγο
26 Ιανουαρίου, 2024

Αγγελία για διαιτολόγο-διατροφολόγο

Ζητείται διατροφολόγος για συνεργασία με ιατρεία (αλλεργιολογικό και παιδιατρικό) στο Περιστέρι.

Designed by porcupine colors | Developed by