3ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ Ομάδας Ειδικών Διαχείρισης Βάρους- Έναρξη εγγραφών

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων, με σημαντική παράδοση σε δράσεις επιστημονικής ενημέρωσης, έχει δημιουργήσει την Ομάδα Ειδικών Διαχείρισης Βάρους (Ο.Ε.Δ.Β.), που έχει στόχο να συμβάλλει στην ευρύτερη και πληρέστερη ενημέρωση του κοινού και των επιστημόνων σχετικά με τη ρύθμιση του βάρους.

Στο πλαίσιο αυτό, το 3ο Συμπόσιο της Ο.Ε.Δ.Β. είναι μια ευκαιρία να παρουσιαστούν όλες οι νεότερες εξελίξεις σε αυτό το επιστημονικό επιστητό, αλλά και ευκαιρία για διεπιστημονικό διάλογο και αλληλεπίδραση. Μέλη της ομάδας αλλά και διακεκριμένοι προσκεκλημένοι ομιλητές θα αναδείξουν τα πλέον πρόσφατα δεδομένα για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, επίκαιρα θέματα & νέες τεχνολογικές πρακτικές σχετικά με τη διαχείριση βάρους. Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του 3ου Συμποσίου της Ο.Ε.Δ.Β. εδώ: https://www.hda.gr/wp-content/uploads/2022/11/imerida2022OEDB_program_final.pdf

Οι εγγραφές για το 3ο Συμπόσιο της Ο.Ε.Δ.Β. θα γίνουν συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα εγγραφής: https://www.hda.gr/wp-content/uploads/2022/11/Φόρμα-ΕΓΓΡΑΦΗΣ-3ο-ΣΥΜΠΟΣΙΟ-ΟΕΔΒ-ΠΣΔΔ.docx και αποστολή στο e-mail: office.hda@gmail.com.

Οι πρώτες 100 εγγραφές για μέλη του Π.Σ.Δ.Δ. θα είναι δωρεάν και οι πρώτες 50 εγγραφές για φοιτητές-μέλη θα είναι δωρεάν. Μέγιστο όριο συνολικών εγγραφών του 3ου Συμποσίου: 300 άτομα. Κόστος εγγραφής πέραν των δωρεάν συμμετοχών: 5€ Διαιτολόγοι Διατροφολόγοι μη μέλη του Π.Σ.Δ.Δ. (θα τηρηθεί αντιστοίχως σειρά προτεραιότητας λόγω των περιορισμένων θέσεων). Οι δωρεάν εγγραφές μελών και φοιτητών-μελών θα επιβεβαιωθούν από τη γραμματεία του Π.Σ.Δ.Δ. Οποιαδήποτε διευκρίνηση τηλεφωνικά ή γραπτά με την γραμματεία του Συλλόγου: 210.69.84.400 και grammateia@hda.gr.

Τρόποι Πληρωμής: λογαριασμός ALPHA ΒΑΝΚ: 164-00-2002-000-772 ή μέσω web banking στο ΙΒΑΝ: GR6101401640164002002000772, Αιτιολογία: Ονοματεπώνυμο, 3ο Συμπόσιο ΟΕΔΒ. Όνομα δικαιούχου: Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων–Διατροφολόγων. Οι ανώνυμες καταθέσεις νοούνται ως ανώνυμες χορηγίες στον Σύλλογο. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό στην Αlpha Βank, υπάρχει κόστος μεταφοράς, όπως αυτό ορίζεται από την τράπεζά σας. Παρακαλούμε πολύ να επιλέξετε το: “τα έξοδα βαρύνουν τον εντολέα”. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το αποδεικτικό πληρωμής της εγγραφής πρέπει οπωσδήποτε να επισυναφθεί με την ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ στο mail των εγγραφών του Συμποσίου: office.hda@gmail.com.

 

Διαβάστε Επίσης

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων Διατροφολόγων στο Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ! 2-7 Ιουλίου 2024
13 Ιουνίου, 2024

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων Διατροφολόγων στο Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ! 2-7 Ιουλίου 2024

ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ) θα είναι παρών στο Προολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ, ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα που φιλοξενεί η χώρα μας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΠΜΣ με τίτλο «Αγωγή Υγείας- Health Education»
12 Ιουνίου, 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΠΜΣ με τίτλο «Αγωγή Υγείας- Health Education»

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) των ΤμημάτωνΕπιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας, Λογοθεραπείας και Ιατρικής τουΠανεπιστημίου Πατρών παρέχει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «ΑγωγήΥγείας» [Master of Science (MSc) in “Health Education”] (ΦΕΚ 542 τ. Β’ 26/01/2024). Ηχρονική διάρκεια για την απονομή του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών(ΔΜΣ)«Αγωγή Υγείας» ορίζεται σε δύο (2) εξάμηνα (μονοετές). Η φοίτηση

Training courses on the low FODMAP diet
28 Μαΐου, 2024

Training courses on the low FODMAP diet

To date, King’s College London has trained over 1,000 dietitians from across Europe on the latest evidence and dietetic practice in the low FODMAP diet. All King’s courses are based on the research evidence and delivered by world-leading experts in dietetic and medical management of IBS, IBD and other gut disorders, including: The URL link

Designed by porcupine colors | Developed by