3ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ Ομάδας Ειδικών Διαχείρισης Βάρους- Έναρξη εγγραφών

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων, με σημαντική παράδοση σε δράσεις επιστημονικής ενημέρωσης, έχει δημιουργήσει την Ομάδα Ειδικών Διαχείρισης Βάρους (Ο.Ε.Δ.Β.), που έχει στόχο να συμβάλλει στην ευρύτερη και πληρέστερη ενημέρωση του κοινού και των επιστημόνων σχετικά με τη ρύθμιση του βάρους.

Στο πλαίσιο αυτό, το 3ο Συμπόσιο της Ο.Ε.Δ.Β. είναι μια ευκαιρία να παρουσιαστούν όλες οι νεότερες εξελίξεις σε αυτό το επιστημονικό επιστητό, αλλά και ευκαιρία για διεπιστημονικό διάλογο και αλληλεπίδραση. Μέλη της ομάδας αλλά και διακεκριμένοι προσκεκλημένοι ομιλητές θα αναδείξουν τα πλέον πρόσφατα δεδομένα για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, επίκαιρα θέματα & νέες τεχνολογικές πρακτικές σχετικά με τη διαχείριση βάρους. Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του 3ου Συμποσίου της Ο.Ε.Δ.Β. εδώ: https://www.hda.gr/wp-content/uploads/2022/11/imerida2022OEDB_program_final.pdf

Οι εγγραφές για το 3ο Συμπόσιο της Ο.Ε.Δ.Β. θα γίνουν συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα εγγραφής: https://www.hda.gr/wp-content/uploads/2022/11/Φόρμα-ΕΓΓΡΑΦΗΣ-3ο-ΣΥΜΠΟΣΙΟ-ΟΕΔΒ-ΠΣΔΔ.docx και αποστολή στο e-mail: office.hda@gmail.com.

Οι πρώτες 100 εγγραφές για μέλη του Π.Σ.Δ.Δ. θα είναι δωρεάν και οι πρώτες 50 εγγραφές για φοιτητές-μέλη θα είναι δωρεάν. Μέγιστο όριο συνολικών εγγραφών του 3ου Συμποσίου: 300 άτομα. Κόστος εγγραφής πέραν των δωρεάν συμμετοχών: 5€ Διαιτολόγοι Διατροφολόγοι μη μέλη του Π.Σ.Δ.Δ. (θα τηρηθεί αντιστοίχως σειρά προτεραιότητας λόγω των περιορισμένων θέσεων). Οι δωρεάν εγγραφές μελών και φοιτητών-μελών θα επιβεβαιωθούν από τη γραμματεία του Π.Σ.Δ.Δ. Οποιαδήποτε διευκρίνηση τηλεφωνικά ή γραπτά με την γραμματεία του Συλλόγου: 210.69.84.400 και grammateia@hda.gr.

Τρόποι Πληρωμής: λογαριασμός ALPHA ΒΑΝΚ: 164-00-2002-000-772 ή μέσω web banking στο ΙΒΑΝ: GR6101401640164002002000772, Αιτιολογία: Ονοματεπώνυμο, 3ο Συμπόσιο ΟΕΔΒ. Όνομα δικαιούχου: Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων–Διατροφολόγων. Οι ανώνυμες καταθέσεις νοούνται ως ανώνυμες χορηγίες στον Σύλλογο. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό στην Αlpha Βank, υπάρχει κόστος μεταφοράς, όπως αυτό ορίζεται από την τράπεζά σας. Παρακαλούμε πολύ να επιλέξετε το: “τα έξοδα βαρύνουν τον εντολέα”. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το αποδεικτικό πληρωμής της εγγραφής πρέπει οπωσδήποτε να επισυναφθεί με την ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ στο mail των εγγραφών του Συμποσίου: office.hda@gmail.com.

 

Διαβάστε Επίσης

ΔΤ για  το σχέδιο Εθνικού Προγράμματος Πρόληψης και Καταπολέμησης Παχυσαρκίας Ενηλίκων/Diet Pass
11:41 πμ

ΔΤ για το σχέδιο Εθνικού Προγράμματος Πρόληψης και Καταπολέμησης Παχυσαρκίας Ενηλίκων/Diet Pass

Με ικανοποίηση είδαμε πρόσφατα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό και γραπτό Τύπο που αφορούν στο σχέδιο του Υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας στη χώρα μας. Η πάγια θέση του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων αναφορικά με την παχυσαρκία είναι ότι η διαχείριση και η πρόληψη της απαιτεί διεπιστημονική συνεργασία στην οποία ο πτυχιούχος αδειοδοτημένος διαιτολόγος-διατροφολόγος συνεισφέρει ως ο πλέον ειδικός επιστήμονας σε θέματα διατροφικής φροντίδας.

Ανακοίνωση απουσίας Γραμματείας ΠΣΔΔ
12:23 μμ

Ανακοίνωση απουσίας Γραμματείας ΠΣΔΔ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως από Δευτέρα 20/3/2023 εώς και Παρασκευή 24/3/2023 η Γραμματεία του Συλλόγου θα παραμείνει κλειστή.

Πρόσκληση για συγγραφείς-πτυχιούχους Διατροφής & Διαιτολογίας από το ΙΝΕ ΓΣΕΕ
10:30 πμ

Πρόσκληση για συγγραφείς-πτυχιούχους Διατροφής & Διαιτολογίας από το ΙΝΕ ΓΣΕΕ

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ έχει αναλάβει τη διαμόρφωση 23 οδηγών κατάρτισης και εκπαιδευτικών εγχειριδίων. Στο πλαίσιο της εν λόγω πρόσκλησης αναζητούμε συγγραφείς-πτυχιούχους Διατροφής και Διαιτολογίας για την ανάπτυξη εκπαιδευτικού εγχειριδίου της ειδικότητας «Ειδικός Φροντίδας Ηλικιωμένων» των ΙΕΚ. 

Designed by porcupine colors | Developed by